DiGusti Limoncello is in Oostenrijk bekroond met Double-Gold en Spirit of the Year tijdens de Spirit of the Year & World-Spirits Award 2020. Dit is de hoogst mogelijke onderscheiding van deze internationale competitie. De Italiaanse citroenlikeur kreeg in totaal 96,3 punten van het testpanel, de hoogste score van dit jaar in de diverse categorieën.

De uitreiking vond plaats in Bad Kleinkirchheim op 2.000 meter hoogte. Aan de competitie deden dit jaar 480 distillaten uit 25 landen mee.

De Mandarinello DiGusti, een likeur op basis van mandarijnen ontving de Gold kwalificatie met 93,3 punten. De Limonciòccolat van het merk, een likeur op basis van limoncello en chocolade, ontving de Silver kwalificatie met in totaal 87,3 punten.

DiGusti Limoncello, Limonciòccolat en Mandarinello zijn verkrijgbaar in delicatessenwinkels,  slijterijen en via www.digusti.nl.

PR-campagne
Vinici Marketing en Media verzorgde de PR-campagne van dit nieuws naar landelijke en regionale pers, culinaire journalisten en foodbloggers.